«

»

May 20

Uiks !!! .. macam ni pun ader ker ? …

Salam sejahtera buat semua …

Petang jumaat ni.. nak kongsi satu gambar dengan sahabat semua…
mee sedap
Erm.. itu macam pun ader ker … tapi itu hanya versi jakarta jer.. tak kan jumpa kan Malaysia punyer .. hehe .. jangan marah pembaca dari jiran sebelah yer… Mee tu nama nya agak Unik …

sekian…

GuruCyber says:

Tq bos .. he he

anindy says:

eh, ada ya rasa sop buntut. ko gw baru tau ya? cobain ah….

hmm yang belom tau tentang sop buntut, overall ini soup biasa yang ada wortel, kentang, dll. dan kalo biasanya sop itu ada daging ayam atau daging sapi, sop ini pake tulang ekor sapi. enak banget deh! dagingnya lembut banget, even annoying karna lebih banyak tulangnya.

yang jelas worth to try :)
kalo main ke indonesia, aku traktir makan ini deh :p

Zona Indonesia says:

Nice info… nah ini yang saya suka.. Rasa Sop Buntut Khas Jakarta… Buntut Sapi di bikin sop.. :) Peace

fang says:

hi hi nice to meet you here, thanks for viewing my blog, hope to see your visit again soon, have a nice day !! =D

GuruCyber says:

Owh.. ye ker… terima kasih .. kami jarang2 ke indon sih.. ngak tahu maksud sebenernye…

boleh jadi bahan bokti nie…
kikiki!!!

MDHAFiZ.NET says:

enak dimakan bersama tetangga mas.. :)

budakitam says:

klu kat malaysia ni sah2 kategori iklan lucah..hehehe

mime says:

hehe…sup buntut..

nuyu says:

sup buntut tue sup ekor laaa…. huhuhu..

sedap gak.. aku slalu makan indomie.. byk2 perisa.. syiokkkk dan aku tk bosan mkn indomie hari2.. huhu

Firdaus says:

sup buntut tu.. agak2 rasa macam mana ye

Rahmad says:

macam sedap jer rasanya tu..