«

»

Jul 06

Tutorial AFD [ Adsense For Domain]

Salam sejahtera buat semua …

lepas ni saya akan berkongsi post berkaitan dengan AFD pula…

Afd adalah singkatan Adsense For Domain … sebelum ni pun dah ada saya terangkan serba sedikit apakah AFD .. so , belek-belek lah arkib post tu untuk mngetahui apakah AFD nih…

Saya akan menerangkan langkah demi langkah bagaimana untuk bermula dengan adsense for domain .. iaitu bermula dengan mendapatkan domain hinggalah ke setting dalam akaun adsense kita …

InsyaAllah , akan di mulakan dengan post akan datang .. ni cuma nak bagitau dulu… so , rerajinlah singgah blog gurucyber.net … sekian ..

annisa says:

Baca sikit-sikit untuk memahami satu persatu.
[newbie baru belajar]
Terimakasih admin atas perkongsian ilmu adsense.

Abu says:

dok tunggu jugak nie afd… :)

ali belanda says:

Same la..sedang menunggu tutorial AFD..

GuruCyber says:

Yup.. ada betul2 free nanti , saya akan tulis A-Z…insyaAllah..

ietchan says:

menunggu dgn penuh sabar utk tutorial AFD dr gurucyber.. (^_^)