«

»

Oct 25

Tak patut… Tsunami Di Jepun …

Salam sejahtera buat semua …

Malapetaka dijadikan bahan gurauan …

tsunami di jepun terkini

Apakah ini nilai sebuah akhbar berpengaruh di negara kita .. bayangan jika musibah itu menimpa negara kita dan sahabat baik kita mempersendakan kita sebegitu …

Myzul says:

saya setuju..mmg sgt2 x patut perkara sebegini persendakan..apa2 pn jadikan ini sebagai pengajaran moga perkara sebegini x berulang lg

faizzhani says:

bila tgk n3 ni…teringat pula suami sy ada kata juga punya ramai hero2 kat jepun tapi tk ada sesiapa mampu melawan takdir Tuhan..just joke…

GuruCyber says:

kalau dah minta maaf alhamdulillah … tapi kot mana pun malaysia dah malu besar akibat dari perbuatan editor tu ..

memang betoi2x tak patut….tapi saya da baca paper..diorang dah mintak maap ngn kerajaan jepun..
bagus la.. :)

KLIK SINI>Dunia Semakin Tua,Kiamat Sedang menghampiri

Ana Admi says:

nape la xleh bfikir ek..ape yg leh gurau..ape yg xleh

PokMe says:

surat khabar tempat cari makan. masa nilah depa nak buat lawak. janji masyuuk.

+fobia+ says:

maybe zoy nak maksud kan yang sekuat mana pun hero diorang,still tak boleh nak selamat kan japan.DIA gak yang maha kuasa.

hafidz says:

sangat bertentangan dengan norma2 yang ada….
tidak sesuai dengan etika………………………….

Freaky says:

sangat tak patut

sahabat says:

ERmm… memang tak patut…