«

»

Oct 18

ShoutmiX Auto Blogwalking Software

Sedang hangat !

Satu kaedah untuk menarik atau meningkatkan trafik ke laman blog …  korang tentu pernah dengar kaedah ni kan ? Ya blogwalking ni kalu nak diringkaskan cerita adalah satu kaedah kita pegi melawat blog orang lain dan tinggalkan komen disitu berserta jejak kita .. jejak kita ditinggalkan dalam bentuk Url blog kita samada secara terang terangan atau tersembunyi …

Kenapa nak tinggalkan URL ? Ho ho sudah tentunya jejak kita amat penting … kerana dengan jejak ini lah akan berlaku backlink dan boleh menarik masuk pelawat lain pula ke blog kita apabila mereka klik link tersebut ..

Best jer bunyinyer kan ? kita ronda-ronda blog orang lain tinggalkan komen dan traffic akan balik semula ke blog kita .. MUDAH sangat …

Rakan-rakan sekelian … sebenarnya kita semua dipermudahkan lagi dengan kebanjiran software untuk buat blogwalking ni …ada Free software dan ada yang paid software … terpulang kepada kita nak yang mana satu .. aku jenis yang suka pada yang free software .. sebab yang free tidak semestinya tidak bagus .. Kadang kadang yang paid pun tidak sehebat yang free .. hu hu , so terpulang kepada anda .

Blogwalking software , aku tertanya-tanya sendiri .. Boleh ker guna software ni ? nanti dianggap spam pulak .. ha ha .. aku dah pun jumpa pelbagai type software ni dan akan cuba satu persatu .. yang free ea.. :-D …

Ok lah dah banyak sangat la pulak menulis ni .. anyway … aku akan cuba kaedah ini selama 1 minggu bermula hari ini dan aku akan beri review keberkesanan teknik ini selepas dari itu .. aku akan gunakan blog ini sebagai bahan ujikaji sebab blog ini masih baru dan belum ada traffic yang stabil … nantikan review dari aku yer…

p/s : Jangan lupa tinggalkan komen anda disini beserta url blog anda untuk pelawat pergi ke blog anda pula .. hehe .. praktikal pertama ..

Its lοng been ωhile ѕince I read
a thing that ԁecided to mаkе me might
іt be tο touch upоn it. I want to inquire into because yοu
actuallу did some very goοd writіng sufficient to mοtivatе οur guіld tο
changе my estimation.

Ernesto says:

If you wish for to improve your know-how only keep visiting
this site and be updated with the most recent news posted here.

Saved as a favorite, I really like your website!

kevin says:

“Nice Info’ yang bermanfaat” jangan lupa kunjungi juga Cyber Techpoci

nang.it86 says:

info sangat berguna . terima kasih gurucyber

N'dninety says:

jejak jgn x jejak..komen ape yg perlu.huhu

Salleh says:

Budak baru.
mintak tolong tunjuk ajar ye

syarif says:

Tak aci sungguh kalo guna autoblogwalking ni..
blogger mahukan pembaca..
bukan just lalu jer..

GuruCyber says:

okay.. sedang diusahakan…

nashanadz says:

cikgu, cikgu kene ade cbox atau shoutmix kut sbb rata2 blogger yg dtg singgah, bw, sume cari shoutmix n cbox.. senang nak tinggal jejak huhuhu

Software yg mantop….

ataicha says:

boleh ke guna.. cam x fair je bro..
ada yang suka ada yang tidak.. huhuhu..

GuruCyber says:

Terima kAsih .. jom sama2 cuba software nie…

aried says:

Salam.. Pada pandangan saya,software blogwalking ini sebenarnya tidak semua yang mengarut atau yang tidak boleh digunakan.. ada je software blogwalking yang bagus. Maksudnya yang benar2 bagi traffik… contohnya:

Software percuma blogwlaking separa automatik!! Try check it out…

Jangan salah faham.. Aried antara mereka yg benci orang guna auto blogwalking.. tapi bagi aried, separa automatik mcam software ni bgus… sebab senang kerja n cepat…

GuruCyber says:

Sengaja tak letak shoutbox tu …sbab jarang online .. nanti tak terbalas pertanyaan sahabat lari pulak.. he he

Akhelaken says:

cikgu! mintak software tu cikgu! :P … ni da follow kire da jadik ank murid kesayangan la kan cikgu kan?..hahaha

P/s: eh,bru pasan,cikgu xde shoutbox ke??

GuruCyber says:

boleh jer…. follow jer blog nih…. tq

pce says:

salam bro ….. teringin nak belaja mcm mana nak cari income dari berblog ni… harap brp sudi ajarkan…

tok ketua says:

wah…boleh bagi software 2 x..??
boleh share2 kn..

jom baca post terbaru..menarik gak..

http://lifexperiencetime.blogspot.com

mamahani says:

cuba je…tak salah..

awe says:

Nice info guru…