«

»

May 29

Selamat bercuti semua pelajar sekolah bersama guru-gurunye.. tapi awas…

Salam sejahtera buat semua…

Cuti sekolah baru saja bermula… 2 minggu … bolehla family bawak anak2 bercuti samada dalam or luar negara … better abiskan dalam negara dulu ..,bukan apa ..jika bercuti dalam negara ni..bolehla mengelakkan pengaliran wang keluar ye tak ? ..

Dalam keseronokan bercuti jangan lupa apa yang ditinggalkan… jom layan video dibawah… apa yang ditinggalkan..

 

Pakat komen apa perlu dibuat untuk tinggalkan rumah.. kot ada petua orang tua-tua ker cara nak halang penyangak macam dalam video tuh .. sekian

pewangi 4 says:

relex jap bos..

iaryylr says:

macam penyangak tempatan saja, mungkin jika ada keluarga dia tengok video nie mesti boleh cam diorang.

GuruCyber says:

erm.. bagus juga tu.. kalau dapat kongsi apa amalan dia kan bagus…

sniffa93 says:

gerunnya-.-

dekat area2 sini ada 1 rumah ni memang besar tapi takda pagar langsung..alhamdulillah belum dengar lg ada yg pecah masuk rumah tuh. mungkin tuan rumah pagar betul2 guna ayat2 alquran sampai perompak pun takut nak cuba jejak rumah tu..rasanyalah.

GuruCyber says:

Tak per kak tun.. janji ada ikhtiar buaty pagar dah … jangan tak der cover langsung…

kaktun says:

macam2…kena selalu berhati2. Buat pagaq mcmana pun, klu nak masuk tu, dia masuk jugak…sgt gigih yea!

Xidi says:

Padan muka jatuh! tah pape tah…hidup tau nak senang ngan mudah je…g la cari keje halal.

amycozzo says:

huhuhu kelakar seh masa jtuh tue..

GuruCyber says:

Tu la pasal… sekarang ni nak tinggal rumah pun risau jer…

apikpehe says:

isk3…rumah kat kampong tu dah banyak kali kena pecah masok

Kita memang harus selalu berhati-hati…