Found 3 search results for keyword: cara nak block iklan

Aug 17

Cara Nak halang Iklan Yang Tidak Berkenaan Dari Muncul Semasa Melayari Internet

Anda bosan dengan pelbagai iklan yang muncul semasa melayari internet ? Bosan dengan iklan yang kadangkala berunsur lucah dan sebagainya ketika melayari Facebook ? Ni dia jalan penyelesaiaan nya .. Install Adblock .. masalah anda di jamin selesai .. Link : https://adblockplus.org/en/firefox https://chrome.google.com/webstore/d…ibdccddilifddb

Jun 12

Panduan AFC – Fungsi filter ads untuk tingkatkan earning adsense

Salam sejahtera buat semua… Ermm lama tak post pasal adsense .. hari ni nak kongsi satu lagi teknik bagaimana nak memaksimumkan earning adsense kita bersama… Competitive Ad FilterThe Competitive Ad Filter enables you to block specific ads, such as competitors’ ads, from appearing on your pages. Entering a more general URL will block a wider …

Continue reading »

Jan 10

[Bidtraffic.com] Adsense alternatif-Panduan Mudah Memulakan Bidtraffic

Bila sebut adsense alternatif sudah tentunya satu program yang lebih hebat dari itu … aku fikir korang semua dah tau apa dia adsense program kan ? kalau yang agak kabur tu bolehlah Google skit ” apa itu Google Adsense ” .. InsyaAllah akan jumpa apa jawapannya .. Hari ni aku nak kongsi dengan korang satu …

Continue reading »