Found 21 search results for keyword: buat akaun

Nov 06

10 akaun adsense kena disable …

Salam sejahtera buat semua…. Awas ! Google sedang melakukan serangan besar besaran kepada adsense player yang menggunakan medium BLACK HAT … Saya mendapat berita 10 akaun rakan telah di ban pada pagi ini oleh gooogle dan kebanyakan adalah pemain Black hat … Alhamdulillah akaun saya sendir setakat ni masih selamat dan insyaAllah selamat kerana saya …

Continue reading »

Oct 03

Alhamdulillah 7 dari 10 permohonan akaun Adsense telah lulus …

Salam sejahtera buat semua sahabat gurucyber.. Nak cerita sikit jer.. alhamdulillah , hari ni 7 dari 10 akaun adsense yang ditempah oleh sahabat gurucyber telah pun berjaya … Walau polisi google agak ketat sekarang , namun alhamdulillah akhirnya berjaya juga sahabat-sahabat kita memperoleh akaun sendiri dan boleh mula menjana pendapatan dengan google adsense Bagi sesiapa …

Continue reading »

Sep 20

Servis Apply Akaun Adsense Harga Murah ..

Salam sejahtera buat semua sahabat GuruCyber… Saya menerima banyak email pada setiap hari berkenaan dengan topik diatas .. ada yang bertanya ..” tuan admin tak ambik upah ker apply akaun adsense .. saya sanggup bayar berapa sahaja untuk tuan admin…” ada yang tanya .. ” Salam gurucyber.. boleh tak tolong buatkan akaun adsense untuk saya …

Continue reading »

Aug 11

Panduan AFD – langkah 2 .. setup dalam adsense akaun dan Godaddy akaun ..

Salam sejahtera buat semua .. Ini adalah sambungan post iniĀ  berkaitan dengan panduan Adsense For Domain atau ringkasnya AFD … Orait panduan ke dua ini saya akan tunjukkan langkah demi langkah untuk membuat tetapan/“setting” domain yang telah kita dapatkan untuk AFD kita .. Jika nak gunakan screen captureĀ  , saya fikir 100 keping gambar pun …

Continue reading »

Mar 16

Cara Pantas Buka Akaun Google Adsense..

Salam sejahtera buat semua … semoga sihat , bahagia , ceria… Tahniah diucapkan pada Kotak Magika .. kerana dah jadi warga adsense selepas 3 hari memohon … Ini telah membuktikan bahawa cakap-cakap yang mengatakan Google sukar meluluskan akaun adalah tidak berasas .. bagi blogger yang dah buat post begitu boleh la betulkan post anda .. …

Continue reading »

Mar 29

TIPS MENAIKKAN SALES : BINA TRIBE

panduan simple fb ads malaysia

Seperti yang dijanjikan saya akan kongsikan tips apabila menepati syaratnya. Jadi saya ingin berkongsi satu tips bagaimana ingin menaikkan sales tanpa buat fb ads. Apa yang saya maksudkan adalah kita bina branding. Branding itu adalah diri kita sendiri, bukan produk kita. Mula-mula diri kita dahulu dan produk akan menyusuli apabila nama kita sudah dikenali di …

Continue reading »

Next page »