Found 13 search results for keyword: akaun google

Mar 16

Cara Pantas Buka Akaun Google Adsense..

Salam sejahtera buat semua … semoga sihat , bahagia , ceria… Tahniah diucapkan pada Kotak Magika .. kerana dah jadi warga adsense selepas 3 hari memohon … Ini telah membuktikan bahawa cakap-cakap yang mengatakan Google sukar meluluskan akaun adalah tidak berasas .. bagi blogger yang dah buat post begitu boleh la betulkan post anda .. …

Continue reading »

Nov 06

10 akaun adsense kena disable …

Salam sejahtera buat semua…. Awas ! Google sedang melakukan serangan besar besaran kepada adsense player yang menggunakan medium BLACK HAT … Saya mendapat berita 10 akaun rakan telah di ban pada pagi ini oleh gooogle dan kebanyakan adalah pemain Black hat … Alhamdulillah akaun saya sendir setakat ni masih selamat dan insyaAllah selamat kerana saya …

Continue reading »

Oct 03

Alhamdulillah 7 dari 10 permohonan akaun Adsense telah lulus …

Salam sejahtera buat semua sahabat gurucyber.. Nak cerita sikit jer.. alhamdulillah , hari ni 7 dari 10 akaun adsense yang ditempah oleh sahabat gurucyber telah pun berjaya … Walau polisi google agak ketat sekarang , namun alhamdulillah akhirnya berjaya juga sahabat-sahabat kita memperoleh akaun sendiri dan boleh mula menjana pendapatan dengan google adsense Bagi sesiapa …

Continue reading »

Sep 20

Servis Apply Akaun Adsense Harga Murah ..

Salam sejahtera buat semua sahabat GuruCyber… Saya menerima banyak email pada setiap hari berkenaan dengan topik diatas .. ada yang bertanya ..” tuan admin tak ambik upah ker apply akaun adsense .. saya sanggup bayar berapa sahaja untuk tuan admin…” ada yang tanya .. ” Salam gurucyber.. boleh tak tolong buatkan akaun adsense untuk saya …

Continue reading »

Jun 16

Panduan Google Adsense – Security Pin

Salam sejahtera buat semua … Setapak lagi pelajaran kita dalam Google Adsense … Okay , hari ni saya nak kongsi dengan semua berkaitan dengan Personal Identification Number ( PIN ) .. Apa tu  ? Baik .. setiap akaun baru google adsense/perserta baru google adsense  akan ternanti – nanti pin ini … PIN ini adalah untuk …

Continue reading »

Feb 19

[ Chapter 3 ] Panduan Google Adsense Malaysia – Mendaftar Dengan Google

Salam Sejahtera Buat semua … seperti biasa pakat baca doa dulu…. “Wahai Tuhanku,lapangkanlah bagiku, dadaku; “Dan mudahkanlah bagiku, tugasku; “Dan lepaskanlah simpulan dari lidahku, “Supaya mereka faham perkataanku” Ok .. Back to da topic … Sebelum kita nak kaut duit dari Google sebanyak mungkin apa yang kita perlukan ialah tidak lain dan tidak bukan mesti …

Continue reading »

Next page »