Found 15 search results for keyword: akaun adsense

Nov 06

10 akaun adsense kena disable …

Salam sejahtera buat semua…. Awas ! Google sedang melakukan serangan besar besaran kepada adsense player yang menggunakan medium BLACK HAT … Saya mendapat berita 10 akaun rakan telah di ban pada pagi ini oleh gooogle dan kebanyakan adalah pemain Black hat … Alhamdulillah akaun saya sendir setakat ni masih selamat dan insyaAllah selamat kerana saya …

Continue reading »

Oct 03

Alhamdulillah 7 dari 10 permohonan akaun Adsense telah lulus …

Salam sejahtera buat semua sahabat gurucyber.. Nak cerita sikit jer.. alhamdulillah , hari ni 7 dari 10 akaun adsense yang ditempah oleh sahabat gurucyber telah pun berjaya … Walau polisi google agak ketat sekarang , namun alhamdulillah akhirnya berjaya juga sahabat-sahabat kita memperoleh akaun sendiri dan boleh mula menjana pendapatan dengan google adsense Bagi sesiapa …

Continue reading »

Sep 20

Servis Apply Akaun Adsense Harga Murah ..

Salam sejahtera buat semua sahabat GuruCyber… Saya menerima banyak email pada setiap hari berkenaan dengan topik diatas .. ada yang bertanya ..” tuan admin tak ambik upah ker apply akaun adsense .. saya sanggup bayar berapa sahaja untuk tuan admin…” ada yang tanya .. ” Salam gurucyber.. boleh tak tolong buatkan akaun adsense untuk saya …

Continue reading »

Aug 11

Panduan AFD – langkah 2 .. setup dalam adsense akaun dan Godaddy akaun ..

Salam sejahtera buat semua .. Ini adalah sambungan post iniĀ  berkaitan dengan panduan Adsense For Domain atau ringkasnya AFD … Orait panduan ke dua ini saya akan tunjukkan langkah demi langkah untuk membuat tetapan/“setting” domain yang telah kita dapatkan untuk AFD kita .. Jika nak gunakan screen captureĀ  , saya fikir 100 keping gambar pun …

Continue reading »

Mar 16

Cara Pantas Buka Akaun Google Adsense..

Salam sejahtera buat semua … semoga sihat , bahagia , ceria… Tahniah diucapkan pada Kotak Magika .. kerana dah jadi warga adsense selepas 3 hari memohon … Ini telah membuktikan bahawa cakap-cakap yang mengatakan Google sukar meluluskan akaun adalah tidak berasas .. bagi blogger yang dah buat post begitu boleh la betulkan post anda .. …

Continue reading »

Nov 02

Perjalanan adsense yang semakin berliku…

Salam sejahtera buat semua sahabat gurucyber… hari ni nak meluahkan sedikit perasaan berkaitan adsense … nampaknya perjalanan adsense sekarang semakin berliku … semakin banyak kerenah google yang perlu kita ambil kira untuk meningkatkan income bersama adsense.. Cerita bermula begini.. Semenjak dua menjak ni apa yang dapat kita perhatikan permohonan untuk mendapatkan akaun adsense semakin sukar …

Continue reading »

Next page »