«

»

Nov 09

says.my akan menggegar dunia PTC

http://says.my/gurucyber/inviteSalam sejahtera buat semua ,

Erm.. agak lama tak post .. maaf la yer buat semua … saya agak sibuk skit sekarang …

Petang sabtu ni nak kongsi satu program PTC yang saya fikir boleh kita cuba bersama … nak tunggu payout pun tak lama sebab perlu RM50 jer dalam akaun dah boleh withdraw…

member get member akan dibaya RM1 .. dan yang paling best diaada link terus dengan face book yang mana kita boleh invite terus member kita di facebook.. bayangkan kaau kita ada 1000 member dan 50 % sahaja yang joint setelah kita invite mereka .. dah RM500 kan ? .. he he . mudahnya nak buat duit sekarang ni ye tak ?

So bagi yang minat nak cuba .. saya tak paksa , tapi tak cuba rugi .. tu jer nak cakap .. ni direct link dia < klik sini > , emmh sebelum tu nak ucap terima kasih sebab kalau anda joint dengan link tu dapatkan saya RM1 setiap yang joint .. boleh la buat bayar domain ngan hosting lagi setahun .. he he ..

Link ni pulak adalah contoh ads mereka .. setiap klik akan dibayar dengan nilai tertentu .. yang kat bawah ni nilai dia RM0.20 setiap klik < Link >

so , rasanya sekian dulu perkongsia untuk kali ni … jumpa lagi … sekian wassalam..

GuruCyber says:

setakat ni betul…

TICE SHA says:

ermmm… betul ke nie?

GuruCyber says:

Tak bayar ? ngaper ek ? … kalauj macam tu boleh masuk kategori scam la …. kita tengok dulu … kalau kompom dia tak bayar .. kita pakat boikot reramai..

kasimo says:

says atau youthsays tak bayar RM50 aku…

macam kecik hati juga..