«

»

Oct 25

Penipuan Oleh Blogger Terkenal Telah Berjaya Dirungkai …

Salam sejahtera buat semua …

Amacam hari ni , ditujukan khas untuk adsense player ? income amacam ? lekat tak 10USD hari ni … he he .. kalau dapat TAHNIAH untuk anda .. bagi yang belum capai teruskan usaha..
berita hangat
HANGAT ! HANGAT ! HANGAT ! … Saya fikir ia topik yang hangat .. Boleh rujuk post Adakah ini satu penipuan oleh Blogger terkenal !

Pelbagai pandangan positif dan negatif kita dapat lihat .. saya bersyukur kerana dengan menampilkan post tersebut kita dapat lihat pelbagai pandangan dan kepakaran telah dapat dicungkil dari situ ..

Siapa kata blogger melayu tak hebat , nah sekarang lihat sendiri .. ramai yang pakar sebenarnya .. tapi kadangkala kita terlalu mengagungkan blogger barat ! sikit-sikit merujuk kepada Mr john bla bla .. menurut blog Mr bob bla bla.. mengapa ? , kita kurang yakin dengan blogger kelahiran negara kita sendiri…kita ramai pakar sebenarnya …

Merujuk post Adakah ini satu penipuan oleh Blogger terkenal ! , sebenarnya saya sengaja menulis tentangnya untuk melihat sejauh mana kita prihatin dengan perkara tersebut .. kedua , sejauh mana kita mengetahui kaedah untuk mengenalpasti yang hak atau sebaliknya .. kadangkala kita hanya memikirkan tentang diri sendiri sahaja .. meningkatkan trafik sendiri sahaja , menambah entri blog kita sendiri sahaja tanpa melihat persekitaran dan memikirkan apa yang berlaku dipersekitaran itu .. dan ketiga , dengan cara itu kita kenal sekarang siapa otai dalam bab tu .. he he , maka jom kita follow blog mereka ! Sah mereka bukan kaki copy paste artikel orang lain , tapi mmg ada kepakaran dalam bidang itu…

Terima kasih buat sahabat Gurucyber.net iaitu Rie yang menerbitkan satu artikel khas bertajuk Cara Mudah Mengetahui Bilangan Sebenar RSS Subscribers . disitu beliau telah menulis Cara untuk mengetahui bilangan sebenar RSS Subscribers sesebuah blog .. sahabat semua boleh terus baca disana yer..

Bagi yang telah memberikan pendapat juga , terima kasih … pandangan anda amat dihargai .. tanpa anda apalah nilai blog ini ..

he he ..jumpa lagi untuk topik yang mybe lebih hangat di post akan datang ..

Wassalam..

PokMe says:

terima kasih kerana kongsi ilmu yg bermanfaat!

GuruCyber says:

Betul.. yang penting ilmu dikongsi tanpa beda menbeda…

dea says:

semangat terus blogger Malaya hehehe….
Cik Gu… follow memfollow… is good doesn’t matter how and what… bekerja sama demi suatu cita yg berbeda…. kan boleh.. tak harus tujuan sama baru bersatu kan..kan..
salam..Blogging

GuruCyber says:

Kena ambik pot jugak… senang nak rujuk kalau ada masalah… jangan kita syok sendiri jer .. he he

izz says:

btol2. hdup blogger msia.=)

nurmisnan says:

salam brother.. gitu ker..
tak ambik pot plak otai2 terer nih.. hu3

ridoma says:

wah bagus ilmu nie.. tq GC!

GuruCyber says:

Kita sama2 kongsi ilmu .. insyaAllah berkat … saya pun banyak nak belajar dengan rakan blogger ….

Rie says:

thanks a lot utk guru cyber sbb bg backlink utk rie!
rie takde lah pandai sgt pun bab2 ni
cuma dulu penah nak tahu rss subscriber sendiri
ms tu la blaja cara tu
then terbaca entry guru cyber
terlintas nak kongsi apa yg rie tahu :)