«

»

Oct 22

Mat Salleh sesat kat rumah gurucyber

Tah macamaner tengok kat log Feedjit ari ni .. tengok ada sorang mat salleh sesat kat blog aku nih … yang best nyer dia datang dengan search .. cahaya baitulmaqdis. …. mybe budak-budak kita yg dok study kat oversea sana cari kot … ha ha

Payah jugak nak cari keyword nak tarik trafik ni kan … tapi kalau mengena sekali sekala puas hati rasa…

GuruCyber says:

Hu hu .. insyaAllah … mybe mat salleh tu nama dia ahmad bin Salleh kot…

wanzi says:

salam sahabat… mungkin mat salleh berminat dengan apa yang ditulis oleh sahabat. Semoga beliau dapat hidayah dari blog ini.

admin says:

Ha ha …

izz says:

mt saleh tu buat agment kott.. hehe

admin says:

Moga moga begitulah .. kita kena sentosa berdakwah betul tak ? hehe

pirate says:

Bagus la kan.. Harap2, betul2 Mat Saleh yang dtg dan menerima hidayah dari blog nie :)

betul tu, kalau mat saleh… Alhamdulillah….. moga2 dibuka kan & dipermudahkan…..

ayin says:

mungkin sedang mencari hidayah hehehe