«

»

Oct 19

Langgan Pelbagai Servis Dari Serata Dunia Dengan Hanya USD5 !

Ya , tentu anda semua kurang percaya dengan apa yang aku nak perkatakan .. dengan hanya melabur USD5.00 atau lebih kurang RM15 Ringgit sahaja kita boleh dapatkan pelbagai produk serta  pelbagai servis dan yang menariknya servis yang ditawarkan oleh individu dari seluruh pelusuk dunia..

Apa yang bakal anda semua temui melalui fiverr adalah merangkumi penjualan produk serta servis apa saja dan paling best segalanya hanya Usd5 sahaja..

Fiverr.com

Meh tengok sini : Klik sini ..

fiverr.com

laman fiverr

.

Ok .. ini lah laman web dimana semua servis atau produk yang ditawarkan dengan nilai Usd5.00 Sahaja .. Untuk mendapatkan servis disini , kita perlu mendaftar dan bayaran boleh dibuat menggunakan kad kredit atau paypal..

Sebelum terlupa , jika anda juga ingin menawarkan servis , anda juga boleh berbuat demikian .. cuma nilai servis anda adalah Usd5.oo sahaja …

Untuk melanggan servis yang ditawarkan ,saya  sarankan anda semua perhatikan dulu rating yang diberikan .. bukan apa .. dunia sekarang penuh dengan SCAMMER … atau penipu .. so berhati – hatilah yer..

Jangan la takut pulak..saya sendiri sudah biasa melanggan pelbagai servis melalui fiverr .. antara servis yang difikirkan berbaloi adalh seper membina banner iklan.. yang mana jika diluar caj nya boleg mencecah RM50-RM60.00 untuk satu design , tetapi melalui fiverr saya hanya perlu mengeluarkan RM15.00 sahaja ..

So,pandai-pandai la mencari peluang yang disediakan fiverr… apa peluang nya ? ermm..

Saya bagi contoh mudah jer.. dalam fiverr .. semua servis adalah Usd5 .. nak buat duit ?.. tawarkan servis yang sama dilaman blog/web sendiri sebanyak Usd8 … dan jika ada tempahan anda buala tempahan di fiverr… so , berapa untung ? haaaa…kan dah ada Usd3 untung tu… :-) …

Ok itu je untuk hari ni.. sekian..