«

»

Feb 01

Jana Pendapatan Sampingan USD200 Dengan Teknik Simple Cara GuruCyber

Jana USD200 sebulan tidaklah sesukar yang disangkakan , Alhamdulillah setelah 1 bulan ber’eksperimen’ saya telah berjaya menjana RM604.50 atau lebih kurang USD200 di internet hanya dengan komitmen yang amat sedikit…

Eksperimen ini telah saya mulakan pada 31 Disember 2012 dan berakhir 31 January 2013 .. lebih kurang 30 Hari .. dan hasilnya alhamdulillah ! .. boleh tengok sendiri capture screen yang saya masukkan .. nanti ada pula yang kata ia adalah hasil photoshop.. ia , nanti saya akan upload video di youtube dan boleh lihat samada benar atau ada kesan edit ke atas screen shot tersebut..

income sampingan

Ok , apa yang hendak saya kongsikan bersama anda semua pada kali ini adalah … tiada suatu yang mustahil hari ini jika ada kesungguhan daam melakukan sesuatu kerja .. kalau dulu saya adalah seorang adsense player yang sangat tegar .. biar apa orang kata , dihati saya tetap adsense bertahta..

Sekarang .. saya lebih terbuka dengan mencuba beberapa program lain dan tidak bergantung pada adsense semata-mata dan hasilnya nah ! .. hampir sama dengan pendapatan adsense sebelum ini dan saya amat yakin jika tumpuan diberikan saya akan dapat income yang lebih besar lagi disini ..

Sahabat sekelian , saya adalah seorang blogger yang bermula sejak 2004 dan program pertama yang saya sertai dan menjana ribuan dollar adalah dengan adsense ..saya terlalu taksub dengan adsense dan tidak nampak bahawa terlalu banyak program diluar yang mampu beri pulangan yang sama hebatnya dengan pendapatan dari adsense .. kini saya boleh tunjukkan pada sahabat semua.. bahawa adsense bukanlah segalanya .. he he macam ayat pasrah jer.. sebenarnya jika saya kongsi suka-duka bermain adsense 3 hari 3 malam belum tentu habis..

Ok , saya suka berkongsi .. maka hari ni saya nak kongsi dengan anda semua dimana saya dapat income USD200 tu ..

Langkah pertama bermula disini >>> KLIK Sini <<<

saya akan kongsi langkah demi langkah bagaimana untuk mendapatkan jualan dan bagaimana menarik minat visitor untuk mendapatkan servis yang kita tawarkan … tidak lupa juga saya akan kongsi bagaimana membina kreadibiliti untuk menambah keyakinan visitor terhadap apa yang kita tawarkan insyaAllah ..

Sebagai langkah pertama sahabat semua boleh daftar percuma dahulu dan baca ebook percuma yang diberikan ..

Setelah mendaftar .. tinggalkan komen di bawah mengatakan anda telah mendaftar dan saya akan mula menulis langkah-langkah seterusnya..

Sekian jumpa lagi..