«

»

Nov 25

Hukum Wanita Letak Gambar Di Facebook

Harap Share disini >>>>

.

.

Salam sejahtera buat semua..

Hukum wanita maupun lelaki letak gambar TIDAK menutup AURAT dalam facebook , twitter ,myspace dsb..

Penjelasan terang dan jelas dari seorang ulamak terkenal di malaysia..

Jom hayati dan fahami bicara beliau..semoga kita semua mendapat rahmat Allah s.w.t ..

Harap dapat share dalam facebook sahabat semua .. moga Allah beri ganjaran di akhirat kelak..

Aree says:

Tak perlu bagi nasihat…mereka tak akan berubah…setiap hari ada perceraian gara2 facebook….

Lebih baik tak kenal facebook lagi baik….kalau yang bakal berkahwin..hati-hati mgkin bakal ist3 anda sudah pnya berjuta pic di facebook..

GuruCyber says:

Yes .. horaayyyy .. esok hari isnin….

aleasara says:

slm sggh kembali.mmg dah ramai blogger yg pernah buat entri utk menegur dan mengingatkan semua rakan yg ada Fb.yelah foto tu blh di edit dan digunakan oleh pihak yg berniat jahat.di blog pun kenalah kurangkan foto…risau gak ngeee ^^

hari isnin!hari pencetus semangat utk buat kerja lagi baik dr minggu lepas.kiranya hari isnin tu warm up day sebelum menempuh hari2 esoknya :)

eira says:

wahhh..berguna info !
dlam dunia hari ini,byak perkara y kita leka..moga dpat mnfaat buat semua..

terima kasih sebab sudi berkunjung ke blog tips,info,rahsia…(http://perihalremaja.blogspot.com)

++harmacy++ says:

++ mohon share yea..info berguna..terima kasih :) +++

nurkaloi says:

tq for sharing this
berusahe ke arah kebaikan ~_~

GuruCyber says:

Alhamdulillah… sebelum delete tu buat backup dulu… simpanan sendir tak per..

okeh!nak delete semua..;)

zana says:

salam maal hijrah.. perkongsian ilmu yg baik.. tq

salam,

sendiri2 kena paham lah kut..huhu.

nice entri..:)

cik tikah says:

dah ckp tpi x nk dgr jugak. nk wat camne? :)

renung-renungkan lah yer…

GuruCyber says:

Iya mas… itulah sepatutnya…

hana nabihah says:

fuh..maseh pak/mak incik kongsi ni…da melarat2 tgk vid lain lak…walopon xbaper faham..

mknace says:

:) :) :)
i’m back
terbaeekkk!!!!
jengjalan dari mknace unlimited

Arus budaya susah untuk di bendung…peran ulama sangat di butuhkan.

khairul says:

wahai wanita..berfikir lah