«

»

Feb 18

GuruCyber.net Tambah Widget

Salam sejahtera buat semua …. Terima Kasih kerana sudi berkunjung ke Blog Gurucyber yang berhingus ni … Untuk pengetahuan nkorang semua,atas permintaan member2 yang nak follow blog ni .. mereka mencadangkan agar admin/Gc dapat memasukkan widget follower dari Google connect Alasan mereka ialah senang nak follow tutorial yang akan GuruCyber masukkan dalam blog ni …

Follower gurucyberIkutkan hati memang tak mau masukkan banyak sangat widget/plugin sebab ia akan memberatkan proses load blog ni … kesian kat member2 yang pakai slow connection … broadband dsb … yang pakai fast connection tak jadi masalah la kan ?…

Tapi kita tengok la macamaner .. GuruCyber masukkan jugak untuk penuhi permintana kawan-kawan … maaf buat mereka yang slow connection ….

GurCyber janji akan berikan yang terbaik untuk blog ni …

Jom Layan Video Cool Kat bawah … wakaka ..

Abu says:

harap dapat cari ilmu disini… :)

admin says:

InsyaAllah …

MDHAFiZ.NET says:

Salam Ukhuwah…
InsyaAllah akan dapat sesuatu yg bagus utk dikongsi bersama di blog ini…