«

»

Jan 21

Gambar Upin Dan Ipin vs Gambar Hantu

Gambar Upin Dan Ipin vs Gambar Hantu

Salam buat semua …

Hari ni aku nak tunjuk kat korang semua dua keyword berkaitan gambar yang boleh menarik traffic ke blog korang semua .

Macam kat tajuk tu .. Gambar Upin dan Ipin serta Gambar Hantu . Jom kita cuba sama-sama … masukkan post dalam blog korang semua dua gambar diatas dan kita tengok selama 1 minggu keyword yang mana menarik lebih ramai pengunjung ke blog kita .

Sebelum terlupa , korang bukan sahaja masukkan keyword itu pada tajuk dan post . tetapi masukkan juga gambar Upin dan Ipin serta gambar hantu ke dalam blog masing masing .  Sebelum upload gambar tersebut pastikan anda telah ‘rename’ gambar upin dan ipin dan gambar hantu tersebut … jangan biarkan ia dengan nama selain dari nama diatas … harap korang faham la yer..

Ok kat bawah ni adalah gambar Upin dan Ipin serta gambar hantu yang aku maksudkan..

Gambar Upin Dan Ipin
Gambar Upin Dan Ipin

Gambar Hantu
Gambar Hantu

Bagaimana dengan hasilnya ? tentu memberangsankan …

Sebenarnya keyword Gambar Upin dan Ipin ini mendapat search dari seluruh dunia.. maka seba itulah saya mengajak sahabat semua mencuba keyword ini..

Sekian .. selamat mencuba..

ok nak try gak…

imaliyn says:

eeeeeeee….tkt nyer tgk gmbr hantu 2,tapi i tgk bkn gmbr han2,itu gmbr tengkorak idup….serrrammm nyer

GuruCyber says:

Bukan mcm tu … 1 entri jer…

Tajuk entri adalah spt kat atas tu … dan dalam entri tu pastikan ada gambar … gambar tu pulak pastikan nama dia seperti di atas contoh : upin.jpeg hantu.jpeg … bukan dgs3334.jpeg gggrrttt.jpeg dsb nya…

Akhelaken says:

cikgu, xpaham.. terangkan lebih lanjyut!
buat 2 entry,entry 1st berckp pasal U&I beserta gmbr,
entry 2nd pasal hantu beserta gmbr,
mcm tu??…
owh,lg1 mcm nak rename gmbr tu? sorry la byk tanye plk.. XD