«

»

Mar 14

GabanMorka Dari GengBlogger Ditangkap Hidup-Hidup !

Salam sejahtera buat semua …

Betul .. itulah kenyataannya … GabanMorka dari Gengblogger ditangkap Hidup-hidup !

gurucyber.net

Hari isnin yang indah ni .. sebenarnya saya sedang mencari seorang sahabat yang paling kerap mengunjungi Blog Gurucyber.net .. siapa yang ditangkap akan di berikan hadiah khas dari saya … nilai hadiah tersebut tidak la mahal namun ia adalah sebagai tanda terima kasih saya buat sahabat setia bog gurucyber.net . saya akan berikan sebuah sistem untuk jana pendapatan dengan adsense tanpa perlu susah payah mencari artikel dan sebagainya .. ia dilengkapi dengan panduan sekali … nilainya dalam rm300.00 jer…

Untuk gabanMorka .. sila maklumkan kepada saya bagaimana untuk menghubungi anda ( seelok-eloknya email ) .. atau lagi mudah sila isi form contact dan nyatakan anda adalah gaban morka …

Sekian terima kasih ..

p/s : nantikan tangkapan seterusnya dari saya .. he he

GABAN IDUP KEMBALI TU! HAHAHAHA DI GENGBLOGGER

GuruCyber says:

Tak der rezeki lagi la tu abil…. InsyaAllah next time plak..nak tangkap follower aktif…

abu luqman says:

singgah pagi sini

GuruCyber says:

He he .. mana gaban masih belum muncul.. he he

kamaryeah says:

wah wah~
ingat kan ape lah td~
congrats lah ea~