«

»

May 28

Free worldwide sms … tanpa install software..

Salam sejahtera buat semua…

Jalan-jalan..pusing-pusing tadi .. terjumpa satu web baikpunyer…

Free sms .. ke seluruh dunia … PERCUMA ! .. ya .. ia free ( setakat hari ni la .. esok tak tau ea.. ) .. ini link dia  < klik Sini > .

Ok.. cara dia mudah sangat … nak sent sms cuma masukkan no tel yang hendak di sms .. masukkan perkara .. sent ! .. ha ha , mudahnya.. tanpa perlu daftar , tanpa perlu install apa-apa software dalam komputer kita …

Lagi satu pastikan no tel tu didahului dengan kod negara yang hendak dihantar … boleh rujuk disini :

Jom pakat try .. tapi harap guna kearah kebaikan la yer.. jangan nak menyepam tel orang pulak .. sekian…

GuruCyber says:

Setakat ni saya pakai ok jer…

rpizz says:

assalam..dah register..tak dapat pword pun..betul ke masih blh diguna pakai lagi?? tq

GuruCyber says:

yup… tapi kekadang down jugak … kekadang ok jer…

nohoho says:

bagus ni…boleh guna time emergency

ataicha says:

try sms ke handset sendiri x dapat la bro.. maybe lambat sket… huhu

khairil says:

wah..bagus ni..boleh saya cuba yer…

GuruCyber says:

Orangtu tak leh reply… untuk kita antar jer ni… TQ

saifulhamdan says:

klau kita dh anta sms, org yg dpt msg kita bole reply tak.klau bole,kita nak check reply msg tu kat mana

Nine says:

Thanks bro, cool, sebelum nih duk guna mostsms jer…:)

GuruCyber says:

sent jangan tak sent … tapi dia nak reply kena guna phone asal jugak ler…

sha_na says:

wahhh!! thx sangat.. ini sangat saya perlukan.. nak sent sms kat kawan korea la hehe :)

Fourzie says:

terima kasih dengan info..menarik ni

English tips says:

Thank you so much for visiting my blog, have a wonderful Saturday.

GuruCyber says:

Setakat ni. takder caj lagi… lagipun dia nak caj camner ?… bukan kita ada masukkan no phone kita pon… no penerima jer yang ader… hehe …

p/s : Jangan menyepam dah ler.. haha

fakhrul says:

Hhahahaha…terbaik punye! bleh anta sesuka ati..:D tp rsau la plak..tkut nt lps gne dia caj…yela, caj yg dia akta free tu…hahahaha