«

»

Feb 12

Facebook Autolike Scripts

 

facebook autolike scripts

Salam sejahtera ,

Facebook kini menjadi kegilaan jutaan manusia .. dengan pelbagai tujuan dengan pelbagai urusan .. hinggakan terbawa-bawa ke tidur pun ada .. namun sedarkah kita bahawa facebook adalah satu lubuk terbesar untuk kita menjana pendapatan di dalamnya ?..

Jika diteliti , kini trend berniaga di facebook semakin hangat dan dengan kehadiran Fb ads pula merancakkan lagi aktiviti jualan disana .. pelbagai cara pelbagai kaedah digunakan oleh seller untuk menarik minat orang untuk melihat dan akhirnya membeli produk mereka.. ada yang menggunakan cara yang sesuai namun ada juga yang menggunakan cara yang tidak sesuai .

Fanpage ?… rasanya ia tidak asing lagi untuk pengguna facebook .. juga digunakan untuk pelbagai tujuan .. dan yang paling best …. mereka menggunakan pelbagai cara untuk meningkatkan LIKE fanpage masing-masing ..

Ya ! ini peluang kita untuk menyediakan sesuatu untuk mereka ..

Disini saya telah menemui satu script yang berkesan untuk meningkatkan LIKE fanpage … tapi sapa nak kena beli la yer.. harga saya tawarkan amat murah .. jangan bimbang … hanya RM10.00 sahaja dan anda boleh buat servis pasang untuk tarik like di fanpage buyer dengan Caj RM10 ( 1 servis dah balik modal ) atau jual semua dengan harga yang anda sendiri tentukan..

Script ini didatangkan sekali dengan tutorial bergambar … so , ia sangat mudah untuk digunakan .. yang penting ia boleh digunakan di sebanyak mana pun fanpage masing-masing …

 

Minat ?… bolehla dapatkannya dibawah ….

Contoh yang dah dipasang >>> http://goo.gl/gtJmd

P/S : #1 pembayaran dengan paypal.. ( automatik link donload akan diberikan )
#2Anda hanya perlukan masa selama 10 Minit untuk menerima ledakan RIBUAN LIKE ke Fanpage mana yang               anda mahu …

FB autolike