«

»

May 17

CTR Theme mampu meningkatkan klik untuk adsense ..

Salam sejahtera buat semua ..

Setelah lama berehat dari membuat post tentang adsense , hari ini saya kembali … moga post hari ini lebih baik dari post semalam dengan satu niat ingin membantu sesiapa sahaja yang sudi … InsyaAllah ..

cara meningkatkan klik adsense

cara meningkatkan klik adsense

Orait .. terus kepada topik … CTR theme .. Boleh rujuk disini < Klik > , ia di reka khas untuk blogger dari kumpulan wordpress yang beradsense …

Saya sendiri telah mencuba theme tersebut untuk salah satu blog adsense saya .. dan hasilnya ia telah meningkatkan klik untuk ads adsense saya sebanyak 20% … wow banyak tu… tapi awas ! … berhati-hati dengan CTR … apa dia CTR boleh la google sendiri .. seperti yang saya telah beritahu dari awal lagi .. untuk AFC , CTR yang paling selamat adalah 0%-3% sahja sehari … dan purata sebulan pun dalam lingkungan itu ..

Theme itu berharga $67.00 .. tak la mahal mana jika dibandingkan dengan apa yang akan kita dapat balik dari theme tersebut … theme ini unlimited licence .. maksudnya sahabat semua boleh gunakan di seberapa banyak blog sekali pun ..

Segala setting ditunjukkan dalam video .. so tak jadi masalah nak setting … amat mudah sebenrnya ..

Ehem .. buat pembaca setia blog gurucyber … saya nak bagi free jer theme tu .. sapa nak angkat tangan .. hehe .. Ok la theme tu sebenrnya dah banyak disebarkan secara percuma di forum-forum dan blog diluar sana .. so kalau rasa minat dan nak cuba bolehla cari yer..

Dah cuba nanti bolehla kongsi kat sini peningkatan klik tu macamaner ..

sekian dulu la untuk hari ni .. wassalam..

GuruCyber says:

Bagus2 jugak .. dah jumpa blom theme nyer..

mimi says:

em……………pantas jugak abe nie….em tahniah dari mimi juga

mimi says:

uiks….abe jijan pun ado sini…pekabar jijan….?

GuruCyber says:

Tahniah… apa lagi…install terus .. dan tengok kesannya..

azizan4444 says:

da jumpa mlm td..trs google lps bace entri ni.hehe..

GuruCyber says:

Google la dulu… banyak yang dah di crack kat luar tu…

azizan4444 says:

xley dpt free ke bro?huhu

syahkl says:

ermm bagus laa .. tq tq

GuruCyber says:

Kalau dari malaysia gi mana mau buat bayaran nya bapak ?

nangsa says:

Saya menawarkan jasa untuk pembuatan akun Google adsense, Pengerjaan Maksimal 24 jam akun sudah jadi, Biaya Cuma 60 Ribu melalui Rekening Bank Mandiri. Dan pembayaran dilakukan Jika Akun sudah jadi. Jika Berminat Silahkan Sms data Anda Ke 085729006098.
http://wonogiren.com/2011/05/jasa-pembuatan-akun-google-adsense-murah-cepat-aman-cuma-60-ribu/

GuruCyber says:

Jangan putus asa… kena ban perkara biasa dalam adsense …

Lps Google Adsense sy kena banned hr tue, sy masih blom lagi try buat akaun baru… Balik kg nnt nak try apply sml tp kali nie nak guna WordPress as platform

syahkl says:

wah bergunaa tul. t tq

GuruCyber says:

Yup.. ni untuk wordpress jer…

nohoho says:

kalau blogspot tak boleh la ek?wordpress je ke

GuruCyber says:

Ok .. saya dah tengok blog jimmy … nice blog .. hehe

Ads tak keluar ada banyak sebab .. dan antaranya ialah bahasa yg digunakan dalam blog tu .. rujuk sini untuk senarai bahasa : http://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?answer=9727

Blog bahasa melayu tiada dalam list tu kan ?

Tapi walaubagaimana pun kita masih boleh main adsnse .. jangan bimbang .. apa yang perlu jimmy buat ialah cuba campur sikit post dalam bahasa inggeris supaya robot adsense bolrh jumpa iklan yang serasi dengan blog tu … post la apa2 artikel dalam bahasa inggeris dalam blog tu dan lihat hasilnya..

Jika masih belum berhasil.. saya akan berikan scripts khas untuk keluarkan ads tu .. sekian..

cikgu , saya punya masalah untuk permohonan dah selesai . sekarang sy nak tnya kenapa iklan adsens kat blog sy tak keluar . saya letak di sedebar , bawah header , ngn kat bawah entry tapi 1 pun iklan tak keluar ?

http://cakapgunajari.blogspot.com

GuruCyber says:

CAri tu jngan lupa…

GuruCyber says:

hu hu .. cari jangan tak cari … tak jump nanti boleh mintak ngan saya .. free jer ..

Noridah says:

nak kena cari ni…thanks for info

ain dzaya says:

tengs for the info!

salam..nice info!

GuruCyber says:

mmg nice… yang penting ia benar2 dapat tingkatkan income adsense …

bro67 says:

nice info…aku pun nak cuba try…