Category Archive: Ilmu SEO

Mar 29

TIPS MENAIKKAN SALES : BINA TRIBE

panduan simple fb ads malaysia

Seperti yang dijanjikan saya akan kongsikan tips apabila menepati syaratnya. Jadi saya ingin berkongsi satu tips bagaimana ingin menaikkan sales tanpa buat fb ads. Apa yang saya maksudkan adalah kita bina branding. Branding itu adalah diri kita sendiri, bukan produk kita. Mula-mula diri kita dahulu dan produk akan menyusuli apabila nama kita sudah dikenali di …

Continue reading »

Mar 25

Automasikan Bisnes Anda Di Facebook

ANDA ADA RIBUAN FANS ATAU PROSPEK DI FACEBOOK TETAPI SAYANGNYA ANDA TIDAK PERNAH SIMPAN DATABASE MEREKA!   Sebenarnya agak MUSTAHIL untuk anda menyalin maklumat prospek satu per satu. Anda akan RUGI BANYAK MASA dan terpaksa abaikan perkara yang lebih penting. Atas sebab itulah JOMFB dicipta. Sistem akan automatik ‘CAPTURE’ semua DATABASE PROSPEK yang komen atau …

Continue reading »

Aug 09

Autoresponder Untuk Internet Marketer …

Salam sejahtera buat semua… Post saya sebelum ini tentang autoresponder percuma ,>¬†boleh tengok sini< ¬†… saya akan kongsi tool tersebut sedikit masa lagi.. insyaAllah selepas raya nanti .. Hari ini saya ingin juga berkongsi dengan sahabat semua satu lagi autoresponder yang saya fikir boleh digunakan oleh kita semua kerana ia dijana oleh anak malaysia sendiri …

Continue reading »

Jul 28

Bagaimana Mendapatkan Limpahan Trafik Cara GuruCyber

Salam ramadhan … Buka nak riak cuma nak tunjuk … GuruCyber baru-baru ni terjumpa satu method@kaedah mendapatkan trafik percuma yang jumlahnya walawe… bukan ratusan sehari namun ribuan ! … layan video dibawah : GuruCyber bercadang untuk menjual kaedah ini pada sesiapa yang berminat dengan harga sahabat iaitu RM30.00 sahaja 1 copy .. sebelum GuruCyber lancarkan …

Continue reading »

Jul 28

Autoresponder tanpa bayaran bulanan atau tahunan

Salam ramadhan buat semua… Bertemu lagi dalam ruangan bijak ict kelolaan mangurucyber atau ringkasnya mGc… hehe , gurau dipagi sabtu nan indah.. jangan marah yer.. Ok , balik pada tajuk.. bila sebut autoresponder saya 99.9% yakin ramai yang mengenalinya … namun saya juga terfikir masih ada 0.01% rakan dan sahabat kita yang tak tau apa …

Continue reading »

Mar 16

Penulis jemputan untuk meng"update" blog ?

Salam sejahtera buat semua sahabat gurucyber.. Topik diatas ??? adakah relevan kita mengupah seseorang menulis dalam blog kita ? atau menjemput seseorang mencoretkan sesuatu dalam blog peribadi kita ? .. Saya ada terfikir dan benda ni dah lama sebenarnya..kadangkala bila tiada idea tentang apa yang hendak dikongsi rasa nak jual je blog ni dan berjenti …

Continue reading »