«

»

Jul 17

Cara simple jana pendapatan sampingan di internet 2012

Salam sejahtera buat semua,

Hari ni saya nak kongsi cara simple nak jana pendapatan sampinganJana Pendapatan Sampingan USD200 Dengan Teknik Simple Cara GuruCyber. Read more ... » di internet .. cara ini tak la boleh menjadikan sahabat semua jutawan segera namun jika kena caranya boleh la buat top up untuk bayar segala bil utiliti tu setiap bulan…

Mula-mula layan gambar dulu…

Ok kat atas tu adalah payment proof untuk program ini…

Program ni agak simple .. tak perlu laman web .. tak perlu modal dan tak perlu sahabat semua mengadap komputer setiap hari pun…

Apa yang perlu dilakukan adalah :

1.Daftar program >>> disini
2.Masukkan segala maklumat yang diperlukan..
3.Pilih mana-mana url yang hendak dipendekkan .. contoh http://www.gurucyber.net  masukkan dibahagian yang telah diberikan..dan anda akan diberikan url begini >> http://adfoc.us/280311  <<<   yang mana jika url ini diklik anda akan dibawa ke akhbar online harian metro …
4.Sebarkan url yang diberi tadi..
5.Setiap klik yang diterima dari url tersebut pihak adfoc.us membayar kita ..

Mudah bukan ?.. hehe .. kat mana nak sebar url.. mudah saja .. saya yakin 100% semua sahabat ada akaun media sosial seperti twitter atau facebook … ha … sebar sahaja disana ..insyaallah setiap hari ada sahaja klik yang terhasil dan disitu income kita akan meningkat tanpa kita sedar ..

ok, sebarang pertanyaan boleh tanya kat bahagian komen .. insyaallah saya jawab…
sekian cara menjana pedapatan sampingan di internet kali ini… terima kasih

Mem Anya says:

thanks..done..hehehe

1.Daftar program >>> disini
2.Masukkan segala maklumat yang diperlukan..
3.Pilih mana-mana url yang hendak dipendekkan .. contoh http://www.hmetro.com.my masukkan dibahagian yang telah diberikan..dan anda akan diberikan url begini >> http://adfoc.us/469396510982 yang mana jika url ini diklik anda akan dibawa ke akhbar online harian metro …
4.Sebarkan url yang diberi tadi..
5.Setiap klik yang diterima dari url tersebut pihak adfoc.us membayar kita ..

Mat Smile says:

XPLAIN UTK DAFTAR TU BIAR DETAIL CKIT BRO.AKU ‘KLIK DI SINI’, KELUAR BORANG ORG PUTIH. AKU XRETI LA…

gurl says:

salam BRO..thanks, dlm masa 7 hari je, sy kini dh collect
This Month’s Earnings: $1.0594 Total Earnings: $1.0594

gurl says:

Hello BRO….10q so much ….br 4 hari sy join, sy dpt collect $ 0.5555. BAYANGKAN klu tukar RM ???? …. ingatkan susah, rupanya SENANG !!

gurl says:

hello bro, thnx a lots bout diz jobs..nice !! tak sampai 4 hari sy dpt collect $ 0.5555…..bayangkan klu di tkr kpd RM…

UtiviseHesy says:

ugg outlet was ready instantly to corner apt them for the children’s protectors cheap ugg boots

piumini moncler fLdu wEd hogan outlet nOem nAjJv borse louis vuitton
http://www.mrzw.info

Liaiffeld says:

moncler yDtj wJh abercrombie gBhd aKv sac louis vuitton lRhh sWr http://www.saccvuittonpascher.info

Liaiffeld says:

doudoune moncler gLxi kYi abercrombie gVro iGd louis vuitton tWfo iGb http://www.saccvuittonpascher.info

ZettyFintysef says:

moncler pas cher kons0t beats by dre pas cher qkmz1

http://www.achaterdoudounesmagasin.info

muslim says:

salam semua…..pernah tengok ni tak http://www.ecommercemastery.com/provider8/idevaffiliate.php?id=12841 Budak kilang pun boleh dapat ribu raban sebulan. Jeles aku! Grrrr….

GuruCyber says:

Link bahasa apa pun tak ada masalah …

Rahayu says:

Nice info tuan, tapi ada masalah sikit..
knp sy try buat shrink link.. link tak der respond..
shrink link tu hanya utk url b.inggeris jer ker

sarah says:

ish betul ke??cikgu dah try?dapat banyak tak??

DARUL says:

assalamualaikum sahabat…..
Nice info gan…. terima kasih telah mengunnjungi salah satu blog ane http://www.mlmterbaru.blogspot.com salam kenal dan kunjungan balik ya sahabat. selamat juga telah ketemu jodoh