«

»

Nov 09

Camni pun nak report ker ? .. erm apa la makhluk dunia sekarang …

Ugut cubit di perut.. pun nak report polis .. jenuh la polis nak siasat kes ni… :-)

GuruCyber says:

Maksudnya.. macam2 ada kat dunia ni…

GuruCyber says:

Tq wen.. pasni saya pollow blog wen pulak..

a loqman says:

singgah malam

yatie awang says:

itulah, kalau cikgu2 sekarang, jadi takut kat anak murid, tak boleh sentuh langsung…mak bapak pun 2 x 5, susah betul pemikirang orang macam ni

wen says:

alahai ada juga ke benda mcm ni…. :P
btw, cikgu cyber. wen nak say tq sebab sudi dtg blog wen dan wen singgah sini balik. dan polo cikgu cyber sekali.. :P

UsFxtrading says:

maksudnya apa ya?
kurang paham la

http://www.usfxtrading-invest.com

jiha says:

HAHAAA! dah mcm bodyguard plak buat polis cemtu.

sn0w says:

wah~ lawak :))

Abu says:

biasa la dunia skrg nie, byk yang lebih-lebih buat rugi jer byr duit repot, dgn repot yang takpekdah tu

MDHAFiZ.NET says:

dunia…dunia…

Blog Sensasi says:

sampai gitu sekali……..nak kena tambah lagi anggota polis siasat kes remeh gitu