«

»

May 05

Biodata Datuk Shazryl Eskay Abdullah Terbongkar !

Salam sejahtera buat semua ..

Biodata Datuk Shazryl Eskay Abdullah telah dibongkar dengan hebatnya di internet …

Berikut adalah biodata beliau yang sempat saya copy and paste ..

Harap maaf

Post terpaksa dikeluarkan atas sebab menghormati kes dalam siasatan Polis Di Raja malaysia …

Sekian

Buka aib org dgn cara yg hina [siap main ugut2 spy letak jwtn dlm parti lg], nah aib sendiri akn terbuka jua akhirnya. Tukg angkt sumpah sudah, bekas KM sudah, tinggal Mat Trio seorang tu lg.. Hahaha

GuruCyber says:

erm.. macam2 cerita dengar sekarang nie.. tak tau nak nilai man yang betul mana yang salah …

Nik Jambul says:

Hang dengar Eskay adalah pengimport Ayam Segar untuk santapan org-org VIP tidak kira BN dan Pakatan selain sebagai pengusaha kambing.

GuruCyber says:

Tak berani la bro.. kang tak pasal2 eden masuk dalam plak.. he he

toyol says:

la..
semangat TK dtg nk baca ni, dh ilang pulak..
hehe..

klau perasan kn, wajah ia ngn anwar tu x bnyk beza pun..