«

»

Mar 11

Berikan RM300.00 sebulan FREE untuk IbuBapa/Suami/Isteri/Awek/Etc…

RM300.00
Salam sejahtera …

Petang ahad ni .. terfikir pulak satu perkara nak kongsi dengan semua sahabat GuruCyber…

Satu soalan untuk anda semua … Agak2 dalam keadaan sekarang berapa RM yang anda hadiahkan kepada IbuBapa/Suami/Isteri/AWEKS/Etc… setiap bulan ? RM100 .. RM200 … RM300 … RM1000 !!! … Yup .. SETIAP BULAN ! …

hari ni saya aku nak kongsi bagaimana anda boleh berikan kepada mereka yang tersayang Minimum RM300 setiap bulan tanpa menggunakan wang gaji anda …. YA ! RM300.00 SETIAP BULAN …. TANPA menggunakan WANG GAJI anda … … bagi adik2 yang sedang belajar dimana sahaja … tiap2 bulan anda tak perlu dah bual call kat mak ayah tu mintak belanja…

layan video kat bawah dulu ..

 

Ok sekarang nampak tak cara dia ? … saya boleh hadiahkan pada wife RM300.00 seiap bulan tanpa guna wang gaji … he he … segalanya berjalan secara separa automatik…

Jadi .. sesapa nak dapat macam tu .. rajin2 lah jenguk blog GuruCyber.net untuk dapatkan tips dan tips dan tips nya.. sekian …

GuruCyber says:

Tak berapa jelas soalan Grim… maksudnya masa nak log in account ker dia kata gitu … kalau betul itu maksudnya acc tu dah di ban .. or disable… buat acc baru je lah…

Grim says:

saya dah daftar ads, tapi dia bagi tau AdSense for Content The account associated with publisher ID ca-pub-9426794477611817 has been disabled. ape yang saya harus buat?

GuruCyber says:

Cuba tengok kat link ni : http://www.ppcpercuma.com/7rahsia/rahsia-7-dalam-adwords.pdf

Mybe boleh bantu sahabat…

shaeis says:

salam minta maaf klu gnggu..just nak tya mengenai google adwords..

gabanMorka says:

laju benor videonye..terkapai-kapai nak folow.haha