Bagaimana mengaktifkan Avast Free Antivirus hingga tahun 2038

Salam sejahtera buat semua ..

Ho ho .. ini bukan joke atau typo .. bukan juga coobaaannn .. tapi ni betul betul punyer..

Anda boleh aktifkan avast Free anda dan ia akan expired pada tahun 2038 .. hampir 30 tahun dari sekarang .. mybe masa tu anda pun dan tak pakai komputer anda sekarang ni..

Sesiapa yang berhajat nak cuba boleh la download avast free di laman web avast dan install macam biasa .. seterusnya masukkan license yang tertera dibawah ..Ops sebelum terlupa … cara ni hanya berfungsi untuk avast free ..bukan premium ..

W6754380R9978A0910-4TZ59467

Tada !! … hehe anda akan terkejut dengan hasilnya ..

sekian ..

by
Categories:

Nice info… saya sudah mendownload… bagaimana dengan kehandalannya :) ? Peace…
Was here visit & walking… have a nice week end :) Speed up bloging spirit .. Peace

wahh..mcm menarik jer..avast ni ske delete2 “virus” xtentu pasal tak?maksud sy automatik detection?kdg2 benda yg di hack pn jadi “virus”. adehhh..