«

»

Jul 28

Bagaimana Mendapatkan Limpahan Trafik Cara GuruCyber

Salam ramadhan …

Buka nak riak cuma nak tunjuk … GuruCyber baru-baru ni terjumpa satu method@kaedah mendapatkan trafik percuma yang jumlahnya walawe… bukan ratusan sehari namun ribuan ! …

layan video dibawah :

GuruCyber bercadang untuk menjual kaedah ini pada sesiapa yang berminat dengan harga sahabat iaitu RM30.00 sahaja 1 copy .. sebelum GuruCyber lancarkan secara meluas dengan Harga RM79.00 untuk 1 copy ..

So , sesiapa berminat boleh la mula mengumpul modal RM1 sehari.. cukup 30 hari dah ada pun RM30.00 …

Amacam .. dah tengok video .. tunggu pengumuman dari GuruCyber… bila boleh download method tersebut…

Sekian

Terkini :. Jualan ditarik balik… Software dikesan mempunyai malware … 

ebizon9 says:

salam admin,

sy baru bertandang ke sini dan terbaca artikel ni.

bagaimana sekarang ni psl limpahan trafik cara gurucyber tu?

halim says:

agak boleh ke kalau nak cari yang xde malware?

mohamad adib says:

gurucyber traffic power gile!!! boleh x email sy…. nak tempah satu… =]

alahai…ada malware le pulak. spoil je..

Ahmad says:

tempah satu tuan…boleh hantar detail ke email saya cara pembayaran