«

»

Mar 20

Backlink percuma untuk anda …

Salam sejahtera buat semua…

Erm.. 3 hari tak online .. macam2 dah berlaku di dunia cyber ni..ada yang mengena dan ada juga yang terkena ..
Apa dia yang mengena dan apa dia yang tekena sama2 la kita fikirkan..

kepentingan backlink kepada blogOk back to the topic.. Backlink, apakah backlink , apakah kepentingan backlink , bagaimana nak bina backlink , perlukah backlink ? dan macam-macam lagi persoalan akan timbul berkaitan backlink .

Setelah di timbang-timbangkan .. aku mengambil keputusan untuk tidak berbicara tentang kesemua persoalan di atas kerana semua maklumat itu telah berada di alam cyber ini .. cuma kita kena rajin skit jer mencari maklumat itu.. tak percaya taip jer kat browser tu * apakah backlink… Nah ! ribuan maklumat akan muncul … so why nak tulis benda yang sama betul tak ? ha ha.. lagi satu aku lebih suka melahirkan masarakat yang rajin mencari .. bukan masyarakat yang hanya tunggu disuap segalanya.. hehe.. jgn marah ea…  :-D ..

Apa yang aku nak kongsi hari ni adalah satu web yang menyediakan backlink percuma untuk ita semua … terdapat dua pakej disediakan … 1 percuma dan yang ke 2 premium … yang percuma kita boleh submit url blog ke 25 site per/day .. dan premium ke 100 site per/day…

So .. pakai yang percuma dah ler… jangan bazir duit kita . baik simpan dalam ASB .. betol tak ? he he

Ok ni  < klik sini > web tersebut .. daftar macam biasa dan selamat menanam url ker 25 site/day…

Sekian .. jumpa lagi

KAIN SULAM BUKIT TINGGI FASHION
SULAM BUKIT TINGGI FASHION KEBAYA NYONYA TELEKUNG BAJU KURUNG MOSLEM SWIMSUIT

GuruCyber says:

terima kasih perkongsian link…. artikel yang menarik..

Fauzi ahmad says:

ya memang benar, backlink penting untuk membantu PR dan senarai blog anda di rangking ter atas search engine.

lihat artikel saya http://digitalproduk.com/seo-tips/apakah-backlinks.html

My OBW says:

terbaek.. ni~ terima kasih share menda2 penting nie.. hahaha

aeekawa says:

nice info.. thx ya.. ^^

menu says:

ilmu yang bagus…tak pernah aku guna tp cuba try tgk apa hasilnya…

sy budak baru belajarrr

intanberlian says:

yeah tq cikgu cyber~ heeee

terima kasih atas info nie…

free back link says:

dapat back link gratis sudah barang tentu jadi kesukaan kita jadi tunggu apa lagi segera add link anda ke http://promosigratis.com/tukarlink/links.php
percuma

Meow says:

hurm, ada jugak yer laman web yang sediakan backlink…nice entry…hehe

GuruCyber says:

Maaf bro… ada BZ skit sekarang … tengah kumpul material nak update panduan untuk AFD pulak… he he

gabanMorka says:

guruku!

manakah menghilang?

sudah lama tidak update?

GuruCyber says:

Cuba jangan tak cuba …

OdahOne says:

boleh cuba try test ni…

Nazz says:

wah menarik2..rupanya itulah guna backlink..

kOtAk^mAgiKa says:

kalo keywords x tepat,sure kuar PSA.. hehe

nuyue says:

harus dicuba
thank yer

Eka Davost says:

Kunjungan Siang menjelang sore Gan… Mantap lah… !!! :)

GuruCyber says:

Jangan la biarkan bersarang.. he he sian follower kita …

GuruCyber says:

Boleh jer… blog gurucyber ni 99.9 % bahasa melayu …. on jer adsense nyer…

GuruCyber says:

Backlink ni penting bang…

Wah..best2.
Penting ni bila dah terpaksa biarkan bersarang.
huhu.

+fobia+ says:

takde nak kisah sangat pasal backlink.hee.

cahya says:

datang melawat, singgah disini..info yang menarik …thank’s

cik tipah says:

dah register. TQ atas perkongsian ni. :) BTW design dah siap ye….:)

namialus67 says:

…Lari topik sikit ni,sy nak tanya ngan gurucyber ni,cara pasang googleadsense dalam blog bahasa melayu ni…boleh ke?

GuruCyber says:

Backlink penting cik bidadari…

cik bidadari says:

baru saya tahu apa tu backlinks… thanks cyber…

kOtAk^mAgiKa says:

tgh nak daftar..hehe

kamaryeah says:

ohoho~
blh digunapakai ye??
thanks info nie~

GuruCyber says:

Effect dia tak nampak terus … lepas submit url kita t makan masa jugak untuk di index…

mobile games says:

perlu di coba nih… maksih banyak atas info’a

khairil says:

saya dah register dah kat situ tapi nampak mcm tak da apa effect pun…silap kot?

HotorNot says:

Vote Contest..

Vote profile anda dan dptkn seberapa byak Vote profile anda utk menang hadiah di http://hotornotty.blogspot.com/2011/03/norazman.html