«

»

Aug 09

Autoresponder Untuk Internet Marketer …

Salam sejahtera buat semua…

Post saya sebelum ini tentang autoresponder percuma ,> boleh tengok sini<  … saya akan kongsi tool tersebut sedikit masa lagi.. insyaAllah selepas raya nanti ..

Hari ini saya ingin juga berkongsi dengan sahabat semua satu lagi autoresponder yang saya fikir boleh digunakan oleh kita semua kerana ia dijana oleh anak malaysia sendiri dan jika dilihat dari segi prestasinya tijak jauh dengan autoresponder yang yang lain..

Harga , bagi saya sangat berpatutan yang mana cajnya hanyalah RM120 untuk seumur hidup dan tiada caj-caj tersembunyi yang lain mau pun caj bulanan lagi… maknanya kita bayar RM120 kita pakailah banyak manapun sebab ia adalah unlimited …>> boleh tengok sini  << untuk keterangan lanjut..


 

Bagi yang belum mampu boleh lah daftar percuma dulu dan cuba-cuba tengok prestasinya… untuk memdaftar akaun percuma sila ke sini >>> klik sini  dan daftar dengan mengisi segala maklumat yang diperlukan…

Sempena Ramadhan ini .. pihak autoresponder ini memberi tawaran menarik iaitu  >>>

~ Bonus Bulan Ramadhan~

Had bilangan emel untuk akaun percuma akan dinaikan dari 1000 ke 2000. Bonus ini akan tamat selepas Hari Raya. Harap Maklum.

Jadi jangan berlengah lagi daftar percuma dulu disini dan cuba prestasinya dan boleh buat kira kira untuk upgrade ke premium lepas raya nanti …

Sekian…